Akcje - PKO BP
Kalwin16 - 2009-10-12, 09:26 Temat postu: PKO BP nie wydjae się wam że papier jest mocny ? prawo poboru na minusie ale jedynie niecałe -3% i już ponad 2mln pp się przemieliło
masteroffuter - 2009-10-12, 10:51
jeszcze zrobią winde o kilkadziesiat procent jak podaż se nie może poradzić ,7mln pipek zmieniło właściciela powyżej 2,80 pamietajmy ze to nie jakiś śmieć tylko największy bank w Polsce
Kalwin16 - 2009-10-12, 16:05
ja licze jutro na znaczny plusik dzisiaj słąbe ręce wywalały a mocne zbierały podaż dała rade zepchnąć popyt tylko na -3% jutro może być ciekawa sesja
kredytowy - 2009-10-14, 10:17
Istnieje możliwość starania się o kredyt specjalny na zakup akcji serii D spółki PKO BP S.A. w ramach pp:
- termin składania wnioków 13-15 październik
- min. kwota 1000 zł, maxymalnie 250 tyś zł
- prowizja 0,5% oprocentowanie 9,9 %
- oferujący BZWBK
gupik - 2009-10-16, 08:39
też mam pp ale jak dojdzie do 3.30 to chyba się ich pozbęde troche dużo tego na rynku pierwsze dwa dni przez giełde przeszło ponad 40 mln praw
Kalwin16 - 2009-10-19, 23:33
No to coś optymistycznego !!!
19.10.Warszawa (PAP) - Analitycy Ipopemy, w raporcie z 9
października, podwyższyli rekomendację dla akcji PKO BP do "kupuj"
z "trzymaj", cena docelowa została podwyższona do 38,3 zł.
darek666 - 2009-10-21, 13:54
mała korekta i potem marsz na 38 zł a co !!
Kalwin16 - 2009-11-09, 10:39
darek666 napisał/a: | mała korekta i potem marsz na 38 zł a co !! |
Witam!
masz jeszcze akcje czy sam zostałem ? wyglada że tym razem rekomendacja anali się sprawdzi
nontoksic - 2010-03-10, 01:32 Temat postu: PKO B Posiadam ksi±їeczkк oszczкdno¶ciow± na wkіad terminowy PKO z 1988r. z zastrzeїon± wypіat± po ukoсczeniu peіnoletno¶ci przez osobк - wіa¶ciciela ksi±їeczki
Oprocentowanie wynosi 15 w stosunku rocznym. Wkіad wynosiі 100 tys. zі
Mam 24 lata kwota ktуra obecnie jest do wypіaty - z okazji 3letnich aktualizacji odsetek wynosi 760zі.
Interesuje mnie czy mam jakiekolwiek szanse wygraж sprawк w s±dzie je¶li chciaіabym odzyskaж odpowiedni± kwotк..
Sіyszaіam, їe zdarzaіy siк wygrane sprawy
Nawet dokіadnie nie wiem kogo trzeba zaskarїyж - bank PKO, a moїe NBP?
Bardzo proszк o pomoc w tej sprawie, aby odzyskaж cokolwiek z tej warto¶ci a nie wiem czy w ogуle warto walczyж, czy koszty procesu mi siк zwrуc±...
Dziкkujк z gуry za jak±kolwiek pomoc
gumisie - 2010-03-11, 09:35 Temat postu: Re: PKO B
nontoksic napisał/a: | Posiadam ksi±їeczkк oszczкdno¶ciow± na wkіad terminowy PKO z 1988r. z zastrzeїon± wypіat± po ukoсczeniu peіnoletno¶ci przez osobк - wіa¶ciciela ksi±їeczki
Oprocentowanie wynosi 15 w stosunku rocznym. Wkіad wynosiі 100 tys. zі
Mam 24 lata kwota ktуra obecnie jest do wypіaty - z okazji 3letnich aktualizacji odsetek wynosi 760zі.
Interesuje mnie czy mam jakiekolwiek szanse wygraж sprawк w s±dzie je¶li chciaіabym odzyskaж odpowiedni± kwotк..
Sіyszaіam, їe zdarzaіy siк wygrane sprawy
Nawet dokіadnie nie wiem kogo trzeba zaskarїyж - bank PKO, a moїe NBP?
Bardzo proszк o pomoc w tej sprawie, aby odzyskaж cokolwiek z tej warto¶ci a nie wiem czy w ogуle warto walczyж, czy koszty procesu mi siк zwrуc±...
Dziкkujк z gуry za jak±kolwiek pomoc |
sytuacja podobna do polis z PZU znajomy miał taką polise na którą rodzice odprowadzali składki i uzbieraną kwotę mógł wybrać dopiero po ukończeniu 21 lat gdy poszedł po kase okazało się że kwota do wypłaty po tylu latach wynosi uwaga niecałe 500zł !!!! poszedł z tym do sądu i wygrał prawie 10 tyś zł i z tego co wiem takich spraw jest od groma tylko ludzie nie wiedzą a w większości przypadków sprawy te przegrywa pzu podobnie możę bycw twoim przypadku
pozdrawiam
|
|