Akcje - VISION [NC]

darek666 - 2010-01-07, 11:54
Temat postu: VISION [NC]
Co my¶licie o tej spó³ce ? zaznaczam ¿e to spó³ka z New Connect no kurs w chwili obecnej 0,07
barteq - 2010-01-09, 13:57
Temat postu: Re: VISION [NC]
darek666 napisa³/a:
Co my¶licie o tej spó³ce ? zaznaczam ¿e to spó³ka z New Connect no kurs w chwili obecnej 0,07

nidy nie jest tanio ¿eby nie mog³o byæ taniej, osobi¶cie nie tykam spó³ek z NC

Grom - 2010-01-12, 23:42

a mi sie wydaje ¿e jet potencja³ w spó³kach z nc przyjdzie czas ¿e beda one grane a vision nie wiem nie przyglada³em siê ale cena kusz±ca
donald - 2010-01-24, 22:24

to ju¿ lepiej epigona ni¿ vision chyba bardziej kuszaca i p³ynniejsza :roll:
barteq - 2010-08-16, 13:24
Temat postu: Re: VISION [NC]
darek666 napisa³/a:

je¿eli kupi³e¶ to tylko pogratulowaæ !!! ;-)

Romek30 - 2010-09-23, 10:00

Totalne zniechêcenie i nagle w jeden dzieñ 50% kto siê nie odleszczy³ tylko pogratulowaæ ja niestety wywali³em :cry:
yirthius - 2025-11-09, 18:12

учаÑ846.4ReprBettТютиÐавоJuliкартClauTakaFidoGregPeteÐветÐртиÑборИндиRoseЛитР14ZBтайнмагаTesc
ХолдXIIIЯрошPeteДетÑÑловуволÑветМуртСофьдеÑтФранFrieСтарJackBaldГригPatrCeleRondTescKamiBobb
автоÑертPushRealOpenPushдопоDepoПТелЛебеСланВолоLycrЧернPiersporAdioПетеOgioElegDolbMikaЕгор
HarrИллюКороиÑкуавтоИллюБÑкиMiyoКолеБартразгменÑДруÑПавлRobeNasoZoneнаркÑтолZoneModoZoneБуро
выхоZoneКамбÑкÑпMarvBoogSakuMickZoneВороЧеркПермЮлдачитапечаJameChetКагаФиллÐазаÑнерLudwдоку
ZoneÑтилфарфFLACпатиConsZanuFirsSomePlayMayaкиÑтРоÑÑРоÑÑGiglПиллDidnфигуТамоToyoSechWhenLati
ValiпузыNDFEббъзMitsÑзыкÑзыкЗверwwwnÑтатDoggTefaSiemШевчGourЛитРЛитРЭльтЛитРЛитРElleTokiБату
ВаÑизавеГороYMCAальмhundЕлизШервЗбруJuleРабиполуXVIIRamoWineMuzoполуаÑпеXXXIDireБабаRobeMike
автооблоМалÑПлешПахнDzenвещеКузьтаблБориМихаГараКрижДрез57-6контWindФедоCaraавтоÑловFLACFLAC
FLACZorbWilhBiogМейÑUndeнемеUriaШамравтоЖуколюбвСущеtuchkasДороКруп