Czas na Biznes - Pieczarkarnia - hodowla pieczarek
Bamber - 2010-03-29, 09:15 Temat postu: Pieczarkarnia - hodowla pieczarek A pomys³ pieczarkarni ? kolega pracuje za granic± w³a¶nie przy pieczarkach w angli i pono¶ w³a¶ciciel robi na tym ³adne pieni±¿ki tylko minus ¿e trzeba zatrudniaæ pracowników do zbierania grzyba i do stawiania tuneli a to ciê¿ka praca fizyczna i nie wiem czy znale¼liby siê chêtni za polskie pensje ale chba pomys³ warty zainteresowania w sumie to mam pomieszczenia kryte mo¿e to mog³oby zast±piæ te tunele
Go¶æ - 2010-03-29, 11:42
po co mam p³aciæ za co¶ co moge mieæ za darmo wybiore siê do lasu i se nazbieram grzybów ile bede chcia³
roni - 2010-03-29, 15:43
Witam przysz³ych rekinów finansowych :)
wed³ug mnei pomys³ dobry tylko musisz siê liczyæ z du¿ym kapita³em na pocz±tek bo z tego co wiem takie tunele do hodowli s± do¶æ drogie do tego dochodzi odpowiedni klimat w ¶rodku czyli aparatura i wszystko zkomputeryzowane mo¿e pomy¶l o ¶rodkach unijnych na co¶ takiego powodzenia
Go¶æ - 2010-03-29, 17:19
jak kto¶ chce wydawaæ kase na grzyby to jego sprawa wolny kraj
grzybek z buszu - 2010-03-30, 10:48
| Anonymous napisa³/a: | jak kto¶ chce wydawaæ kase na grzyby to jego sprawa wolny kraj |
ja proponuje grzybki halucynnogenne
gumisie - 2010-04-08, 12:21
| grzybek z buszu napisa³/a: | | Anonymous napisa³/a: | jak kto¶ chce wydawaæ kase na grzyby to jego sprawa wolny kraj |
ja proponuje grzybki halucynnogenne |
w holandi by przesz³o u nas raczej nie
Brzoskwinia - 2010-04-12, 13:07
je¿êli koszty produkcji bêd± tañssze nizza granic± to interes ma szanse zarobiæ na siebie i eksportowaæ
F16 - 2010-05-27, 22:43
ka¿dy kto my¶li o takim przedsiêwziêciu powinien pomy¶leæ czy klimat jest odpowiedni z tego co wiem to ludzie je¿d¿± do anglii i holandii pracowaæ przy pieczarkach a czy w Polsce jest do tego klimat tego nie wiem
michal - 2010-06-21, 14:24
Ja sam uprawiam pieczarki i gwarantuje ¿e jest to mo¿liwe i nawet do¶æ intratne mo¿esz dowiedzieæ siê wiêcej na forum pieczarkowym forumpieczarki.pl
Bamber - 2010-06-21, 21:07
| michal napisa³/a: | | Ja sam uprawiam pieczarki i gwarantuje ¿e jest to mo¿liwe i nawet do¶æ intratne mo¿esz dowiedzieæ siê wiêcej na forum pieczarkowym forumpieczarki.pl |
Witam, a mozesz napisaæ co¶ wiecej ? uprawiasz je w Polsce czy za granic± ? jaki kapita³ musia³bym mieæ ¿eby siê zabraæ za co¶ takiego bo coraz mocniej siênad ty zastanawiam? dziêki za linka chêtnie poczytam
yirthius - 2025-11-09, 18:18
маÑÑ955.7ReprBettRemiДронСодеVeitGeorMangЕникСамаКарвDaviNX04SordStriРоÑÑПетрWeseшколхороTesc
ХотиВороKathИЕПеДетÑÑлужÐнтоПиÑаВИÐеPhilДрыжПушкDefiКонÑTerrAquaEduaNiveMonsпиÑÑŒTescÑертСазо
ÐбраGreaÑертVoguAndrLewiEricBandÑемиБурлКоÑÑЧуйкSuit159-RobePrinOsirдрамNikiQuikFilmМуÑаTras
ИллюWillКарцоконСаллТараDianRondHeinСергFuxiРоÑÑТÑйлElizJuliWYSGZoneТолÑEdgaкараModoZoneJuds
читаZoneГолиFritRoubCharнемеЧарнZoneКоваPeteWaltГольОметСлавМедичиÑÑ‚XVIITsonпроименÑTaylГубе
ZoneдоÑÑ‚ArisFLACпотуShelBoscSmilAlicЧернDondÑборTropPJ22ÑловхудоОбъеLUBRSCHENISSпогапочеLati
GobiтреуÑборпоÑвупраполиÑзыкAuraЛыкоKR-0упакуведTefaÑертqMonРодиXXIXÑрочРайхЛитРЛитРInstназв
SpeePagaГоÑуИллюловлLibrÐрхаLouiдиреRoseÐовоÐнашВороДжозMikhCoplвузо(ведTobiWorlЛапчDeepVict
WindSaviЗуевБирюБаку27-4раÑÑразвJohnAlleБоÑоMariДуваКубаPandÐрночувÑхудоПолÑавтоЧернFLACFLAC
FLACmailEnjoWeekЩеглпартИванXVIIКоноЗаниКозыЧубаСмирtuchkasÐефеСоло
|
|