Czas na Biznes - Pieczarkarnia - hodowla pieczarek
Bamber - 2010-03-29, 10:15 Temat postu: Pieczarkarnia - hodowla pieczarek A pomysł pieczarkarni ? kolega pracuje za granicą właśnie przy pieczarkach w angli i ponoś właściciel robi na tym ładne pieniążki tylko minus że trzeba zatrudniać pracowników do zbierania grzyba i do stawiania tuneli a to ciężka praca fizyczna i nie wiem czy znaleźliby się chętni za polskie pensje ale chba pomysł warty zainteresowania w sumie to mam pomieszczenia kryte może to mogłoby zastąpić te tunele
Gość - 2010-03-29, 12:42
po co mam płacić za coś co moge mieć za darmo wybiore się do lasu i se nazbieram grzybów ile bede chciał
roni - 2010-03-29, 16:43
Witam przyszłych rekinów finansowych :)
według mnei pomysł dobry tylko musisz się liczyć z dużym kapitałem na początek bo z tego co wiem takie tunele do hodowli są dość drogie do tego dochodzi odpowiedni klimat w środku czyli aparatura i wszystko zkomputeryzowane może pomyśl o środkach unijnych na coś takiego powodzenia
Gość - 2010-03-29, 18:19
jak ktoś chce wydawać kase na grzyby to jego sprawa wolny kraj
grzybek z buszu - 2010-03-30, 11:48
Anonymous napisał/a: | jak ktoś chce wydawać kase na grzyby to jego sprawa wolny kraj |
ja proponuje grzybki halucynnogenne
gumisie - 2010-04-08, 13:21
grzybek z buszu napisał/a: | Anonymous napisał/a: | jak ktoś chce wydawać kase na grzyby to jego sprawa wolny kraj |
ja proponuje grzybki halucynnogenne |
w holandi by przeszło u nas raczej nie
Brzoskwinia - 2010-04-12, 14:07
jeżęli koszty produkcji będą tańssze nizza granicą to interes ma szanse zarobić na siebie i eksportować
F16 - 2010-05-27, 23:43
każdy kto myśli o takim przedsięwzięciu powinien pomyśleć czy klimat jest odpowiedni z tego co wiem to ludzie jeżdżą do anglii i holandii pracować przy pieczarkach a czy w Polsce jest do tego klimat tego nie wiem
michal - 2010-06-21, 15:24
Ja sam uprawiam pieczarki i gwarantuje że jest to możliwe i nawet dość intratne możesz dowiedzieć się więcej na forum pieczarkowym forumpieczarki.pl
Bamber - 2010-06-21, 22:07
michal napisał/a: | Ja sam uprawiam pieczarki i gwarantuje że jest to możliwe i nawet dość intratne możesz dowiedzieć się więcej na forum pieczarkowym forumpieczarki.pl |
Witam, a mozesz napisać coś wiecej ? uprawiasz je w Polsce czy za granicą ? jaki kapitał musiałbym mieć żeby się zabrać za coś takiego bo coraz mocniej sięnad ty zastanawiam? dzięki za linka chętnie poczytam
|
|