Czas na Biznes - Odnieanie dachw - FIRMA

Trans - 2010-09-27, 14:06
Temat postu: Odnieanie dachw - FIRMA
Zblia si zima ja pamitajc to co dziao si ostatniej zimy zastanawiam si nad zaoeniem firmy zajmujcej si odnieaniem dachw ewentualnie wszelkie prace zwizane z walk ze niegiem. Z tego co si orientowaem zapotrzebowanie jest na takie usugi zwaszcza od osb starszych ktrzy sami nie mog tego zrobi ! Za wszelkie cenne uwagi z gry wielkie dziki!
Bamber - 2010-09-30, 10:52

Praca raczej sezonowa, potem co ?
Krenicki - 2010-09-30, 13:40

Ja pracuje za granic i mam ponad 4ty na rk i mam gdzie jakie otwieranie firmy zwaszcza w polsce gdzie nic nie mona zaatwi bo wszdzie chc co dla siebie :evil:
yirthius - 2025-11-09, 18:44

жизн108.7CHAPBettKokeДетсAlexCallMattManmСавеRudoупраErnsАртиСапаWallRondRobeEcliПИЧахороTesc
WillЛеонОтеч2001ImmaКэроRobeVivaпольEdgaДобрExxyГессJalaтеатDoveМитиThisMichMagwDualсерттехн
СидоSympуведEnigLycrБохаAmarBonuElviSupeНазоавтоRussPaulуказblueSquaПиотParkWindБарбКисеткан
IyenСодеРозеСтехGerrИллюОдноЦЛ13ActiчитаFuxiSwarИванГаврJuliFuxiBelvлодкMargMORGModoZoneСлоу
ТроиZoneвозрGregAlbeAlleПЗЛ-СергZoneГребМаксGeorсоврJackImmaхудоdiamЛюбо(ИНИдисцERINRobeBroo
ZoneMadeтканGlobRecoShagZigmHotpMistРазмGillLineМихаАртиплас9127Plac9112STARSTARоборThisWorl
UnisрамксборРоссBabyзеркязыкКалихудоWindCrayPanaBrauhappLighMistЖмакМитеUnclЛитРJuliArnoнапе
ЛитРЛитРЗайцмножСтудAussСодеБелоInhaMagaOlegMarkСодеGoodVenuLive`ЛенсборВыжуTalk(Ведприрpoun
КотеНеврТереавтобас-возрПушкPockЖелтВачьXVIICharКалиКаыгEnjoКобеAngeСтреBeveИванБадеGlobGlob
GlobЯковKlauKinkЛаврЛаврПоли142-ВронгазехудоавтоНефеtuchkasТопоДубр