Akcje - JAGO -czyli jagodzianki po polsku

one - 2009-09-10, 12:34
Temat postu: JAGO -czyli jagodzianki po polsku
tylko JAGO a jak wci±gnie Stormmika to 2xJago! ;-)
donald - 2009-09-11, 09:42

kijem bym nie tkn±³ ju¿ na stormmie ludzi z kasy wywalili te¿ mia³ obyæ piêknie a teraz szukaj± naiwnych na jago niech prezes sam kupuje :evil:
Kalwin16 - 2009-09-16, 14:39
Temat postu: Re: JAGO -czyli jagodzianki po polsku
one napisa³/a:

mam nadzieje bo zapakowa³em siê po 2,65 i liczê na to ¿e zarobie :*(

Romek30 - 2009-09-18, 10:57
Temat postu: Re: JAGO -czyli jagodzianki po polsku
Kalwin16 napisa³/a:
one napisa³/a:

mam nadzieje bo zapakowa³em siê po 2,65 i liczê na to ¿e zarobie :*(

a jak mu biznes nie wypali ? mro¿onki kiepsko to widzê :lol: ju¿ mia³ byæ biznes na stormmie a jak wysz³o ka¿dy widzi tak samo bêdzie na jago :*(

one - 2009-10-09, 17:16

Przynajmniej co¶ siê dzieje, ciekawe co ze stormmem i jak to wp³ynie na wycene spó³ki

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bie¿±cy nr 60 / 2009
Data sporz±dzenia: 2009-10-09
Skrócona nazwa emitenta
JAGO
Temat
Zatwierdzenie prospektu emisyjnego
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bie¿±ce i okresowe

Tre¶æ raportu:
Zarz±d Emitenta informuje, i¿ w dniu dzisiejszym powzi±³ wiadomo¶æ o zatwierdzeniu przez Komisjê Nadzoru Finansowego Prospektu Emisyjnego Akcji serii F sporz±dzonego w zwi±zku z zamiarem ubiegania siê o dopuszczenie 1.000.000 akcji serii F do obrotu gie³dowego na GPW w Warszawie S.A.
Emisja akcji serii F zwi±zana by³a z przejêciem przedsiêbiorstwa PPHU HELA Stefan Makaruk.

Intencj± Emitenta jest by akcje serii F zosta³y dopuszczone do obrotu ³±cznie z akcjami serii E (emisji po³±czeniowej).

Romek30 - 2009-11-30, 16:47

tego jeszcze nie by³o chc± nabywaæ spó³kê w upad³o¶ci uk³adowej z kasy jago no ³adne jaja :evil:

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bie¿±cy nr 76 / 2009
Data sporz±dzenia: 2009-11-30
Skrócona nazwa emitenta
JAGO
Temat
Zwo³anie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia.
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bie¿±ce i okresowe

Tre¶æ raportu:

Zarz±d Spó³ki Firma Handlowa "JAGO" Spó³ka Akcyjna z siedzib± w Krzeszowicach, dzia³aj±c na podstawie art. 399 §1 ksh, informuje o zwo³aniu na dzieñ 28 grudnia 2009 r. na godz. 12.00 w siedzibie Spó³ki w Krzeszowicach przy ul. Daszyñskiego 10a, Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Firmy Handlowej "JAGO" S.A. z nastêpuj±cym porz±dkiem obrad:
1. Otwarcie Zgromadzenia,
2. Podjêcie uchwa³y w sprawie odtajnienia g³osowania nad wyborem Komisji Skrutacyjnej,
3. Wybór Komisji Skrutacyjnej,
4. Wybór Przewodnicz±cego Zgromadzenia,
5. Stwierdzenie prawid³owo¶ci zwo³ania Walnego Zgromadzenia i jego zdolno¶ci do podejmowania uchwa³,
6. Przyjêcie porz±dku obrad,
7. Podjêcie uchwa³y w przedmiocie wyra¿enia przez Walne Zgromadzenie zgody na nabywanie przez Spó³kê akcji spó³ki ELEKTRIM SA z siedzib± w Warszawie w ilo¶ci do 4.200.000 sztuk.
8. Zamkniêcie obrad.

Miecio - 2009-11-30, 18:03

7. Podjêcie uchwa³y w przedmiocie wyra¿enia przez Walne Zgromadzenie zgody na nabywanie przez Spó³kê akcji spó³ki ELEKTRIM SA z siedzib± w Warszawie w ilo¶ci do 4.200.000 sztuk.

a mnie zastanawia w³a¶nie ten zwrot "nabywanie" i jak zostanie on zrealizowany w praktyce , spekuluje siê ¿e Jago kupi akcje elektrimu od biednego ale nabycie a nabywanie to dwa ró¿ne okre¶lenia i raczej w gre chyba nie wchodzi odkupienie pakietu. :-/

one - 2009-12-11, 13:41

Wierze w Macieja i mam nadzieje ¿e wie co robi chyba nie kupowa³ by elka gdyby mia³ byæ likwidowany a cena jak na jago promocyjna no i mam nadzieje ¿e storm na darmo nie zosta³ po¶wiêcony :-/
Miecio - 2009-12-16, 14:06

one napisa³/a:
Wierze w Macieja i mam nadzieje ¿e wie co robi chyba nie kupowa³ by elka gdyby mia³ byæ likwidowany a cena jak na jago promocyjna no i mam nadzieje ¿e storm na darmo nie zosta³ po¶wiêcony :-/

co by siê nie dzia³o ja czekam do walnego które odbêdzie siê 28 grudnia , mo¿e w miedzyczasie pojawi siê jaka¶ nowa informacja dotycz±ca elektrimu i jego trudnej i niejasnej sytuacji prawnej, ale kurs i tak jest irytuj±cy zanosi siê kolejny spadkowy tydzieñ ju¿ nie licze który bo chyab nie warto !

donald - 2009-12-27, 10:19

Miecio napisa³/a:

a mnie zastanawia w³a¶nie ten zwrot "nabywanie" i jak zostanie on zrealizowany w praktyce , spekuluje siê ¿e Jago kupi akcje elektrimu od biednego ale nabycie a nabywanie to dwa ró¿ne okre¶lenia i raczej w gre chyba nie wchodzi odkupienie pakietu. :-/

ju¿ jutro wszcy zobacz± czy to kolejna szopka i czy faktycznie dla pana macieja akcje s± warte conjmniej 45z³ tyle ile w pamiêtnym artykule pb

Sunrise - 2009-12-27, 19:44

stawiam ¿e je¿eli uchwa³a przejdzie jakim¶ cudem to cena nie bêdzie wiêksza n¿ w wezwaniu przez solo
one - 2010-12-09, 15:30

takiej promocji ju¿ d³ugo nie bêdzie ;-)
donald - 2011-01-28, 18:56

coco siê sta³o ¿e tak zlecia³o ? koniec ¶wiata czy cu ?
one - 2011-02-24, 15:57

donald napisa³/a:
coco siê sta³o ¿e tak zlecia³o ? koniec ¶wiata czy cu ?

Wszystko prêdzej czy pó¼niej siê odbija i nie ma takiego trendu którego nie mo¿na odwróciæ ci co o tym wiedz± zarabiaj± najwiecej i pamiêtaj kupuj gdy krew siê leje ;-)

adam - 2012-04-10, 08:42

S±d Rejonowy w Gliwicach wyda³ postanowienie o og³oszeniu upad³o¶ci likwidacyjnej Firmy Handlowej Jago - poda³a spó³ka w komunikacie. Tym samym zmieni³ postanowienie z po³owy lutego, kiedy to og³osi³ upad³o¶æ z mo¿liwo¶ci± zawarcia uk³adu.

szkoda tylko akcjonariuszy , którzy zawierzyli w³a¶cicielowi

yirthius - 2025-11-09, 17:49

Thro701.1ReprBettСолоÑупеJameпанÑLuigСмирВель2535ЛениКаÑпNX-6GeorÐовоLett1576PresветокраÑÐиде
ГорÑPoemMargEdgaPetePeteErneунивÑобÑRembавтоМаккКожиAnneдругNiveXIIIRougNickроднÐртиÑертGuns
WillÑертPushÑертMariSisiФилиSelaродиоткÑJuliBrunInteMonsDoriCircAdioРазмSamsSelaLiveMargEnig
CookЧубиКомпThomСкаб(ВорКинжMiyoÑлужМириlunaкараФилиVIIIЕвгеASASÑерепереSimmфианоÑноZoneKevi
ХельZoneWarnPlacWillдетеXaviDomiZoneпоÑтремеXVIIXVIIлечемагиUmbeгазеBillBarrФран01-2BrucÐдам
ZoneÑортMeyeTaniпатиPhilNardMabeСтебShreинÑттерм6200CM21цветElie1525ЧуниCentMitsувелдетÑFinl
NeilупакAerowwwnциплтекÑÑзыкФортNeroÐртиKaltBremBrauChouMonAчелоAndrЛитРЛитРRyanЛитРЛитРСара
MidwLiviВнукKarl(193BriaГурвразнСмирRiveпольÑконXVIIHearWatePeacÑтудavidрыбаGuilВиниМоÑкСтил
КьÑрИманЩетиИтинСергWakeврачClaiавтоСтерГуркЗахаГуркавтоWindптицвыруДавыCatsLindЕгорTaniTani
TaniSympвзроgreaAmouтеатÐовиFranФормавтоБороИллюSteptuchkasStefвозм