Forum o inwestowaniu i zarabianiu na giełdzie - Investorsi.pl
Forex || Strona główna || AT|| Linki || Kontakt || Forum||Kursy || Banki online

Subskrypcja

Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
 Ogłoszenie 

Giełda     Forex     Finanse     Prawo     Psychologia     Zdrowie     Języki obce    

Poprzedni temat «» Następny temat
Dom Maklerski - gdzie najlepiej założyć rachunek
Autor Wiadomość
młodyinwestor

Wysłany: 2009-09-08, 18:52   Dom Maklerski - gdzie najlepiej założyć rachunek

jako początkujący mam pytanie gdzie polecacie założyć rachunek maklerski zeby było jak najtaniej i jak najsolidniej 8-)

korbka

Wysłany: 2009-09-08, 19:26   Re: Dom Maklerski - gdzie najlepiej założyć rachunek

młodyinwestor napisał/a:
jako początkujący mam pytanie gdzie polecacie założyć rachunek maklerski zeby było jak najtaniej i jak najsolidniej 8-)

najlepiej to w DM :*(

korbka

Wysłany: 2009-09-08, 19:29   

a tak na serio to polecam Bossa jak chodzi jest ok :mrgreen:

Janosik

Wysłany: 2009-09-09, 09:04   

ja moge polecić X-Trade Brokers niskie prowizje i jeszcze mają forex chociaż teraz wydaje mi się że wszystkie DM są na równi moze tylko opłaty za prowadzenie sięróżnią

adam

Wysłany: 2009-09-09, 16:33   Re: Dom Maklerski - gdzie najlepiej założyć rachunek

młodyinwestor napisał/a:

Tu masz zestawienie ofert Domów Maklerskich na styczeń 2009r za dużo chyba się nie zmieniło :

Domy Maklerskie - rachunki inwestycyjne

a poniżej masz linki do stron DM

Domy Maklerskie

Wykresy

Prawo Poboru

młodyinwestor

Wysłany: 2009-09-18, 10:40   

dzięki za pomoc padło na DM BZWBK i nawet poszło szybko !
pozdrawiam

Janosik

Wysłany: 2009-09-21, 10:35   

Może być , swego czasu tam miałem rachunek, aplikacja do oglądania notowań NOL też wygląda dobrze sprawnie działa nie zawiesza się chyab tylko raz była awaria ale szybko się uporali no i obsługa też na poziomie !
pozdrawiam

WituśK

Wysłany: 2009-09-21, 19:04   

osobiście polecam x trade brokers jeżeli chodzi o waluty i nie jest drogo platforma transakcyjna też ok

szczery

Wysłany: 2009-09-24, 18:59   

tylko BZWBK mam od 5 lat i prawie ani jednej skargi płacisz i masz profesjonalne konto !

one

Wysłany: 2009-09-29, 23:19   

ja mam w PKO i też jest ok chociaż ostatnio miałem problemy z logowaniem ale raczej to wina sprzętu, a dokładnie przeglądarki

petrycho 
petrycho

Wysłany: 2010-09-14, 23:07   Dom Maklerski gdzie najlepiej zalozyc rac

hmm, chyba moїna zprуbowaж w podziemiach cmentarza tam gdzie jest Sword of Nonak i elemental gauntletsy. Kiedy¶ wypadі mi tam RoDS, co prawda nie z oEx tylko normalnie ze stwora, ale danger level wydaje siк byc odpowiedni.

petrycho 
petrycho

Wysłany: 2010-09-15, 15:04   &#164; Dom Maklerski gdzie najlepiej zalozyc rac

tam gdzie jest duїy danger level czyli levele z duї± szans± na wygenerowanie mocnych stworуw - najlepiej DH2 bo moїesz tam doj¶ж w miare szybko. SMC nie nadaje sie,bo potworki tam nie s± mocne z natury tylko podkrкcone w sensie do¶wiadczenia,ale to s± dalej tylko gobliny,baty itp.

Gambler

Wysłany: 2011-05-10, 10:09   

Ja założyłem w BDM i jak do tej pory jestem zadowolony tu jest stronka jakby ktoś chciał http://www.bdm.com.pl/, prowizje znośne i obsługa też na poziomie natomiast kumpel ma w WBK i też jest ok nawet szata graficzna nol 3 jest fajna

robocop

Wysłany: 2011-05-19, 13:20   

swego czasu ciekawym DM był dom maklerski Penetrator :) nazwa mówi sama za siebie i kojarzy mi się z penetrowaniem leszczy :) obecnie zmienili nazwę na Trigon ale z tego co wiem nie są wcale tacy źli i ludzie sobie chwalą

masteroffuter

Wysłany: 2011-05-24, 11:43   

"„Forbes” (nr 10/2009) rankingu domów maklerskich bazującym na opinii inwestorów indywidualnych i instytucji. DM BZ WBK już kolejny rok z rzędu został uznany za jednego z najlepszych brokerów według klientów instytucjonalnych. Najwyższe noty otrzymaliśmy, w kategoriach "elastyczność", „profesjonalizm”, "jakość obsługi" i "oferta". Klienci docenili także nasz research. DM BZ WBK jest również wysoko oceniany przez inwestorów indywidualnych, którzy przyznali nam I. miejsce w kategorii „Rekomendacje i analizy”.

W czołówce są też DM BOŚ , PKO, Beskidzki DM dużo zależy od oczekiwań klienta

Odpowiedz do tematu