Forum o inwestowaniu i zarabianiu na gie³dzie - Investorsi.pl
Forex || Strona g³ówna || AT|| Linki || Kontakt || Forum||Kursy || Banki online

Subskrypcja

Strona G³ówna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
 Og³oszenie 

Gie³da     Forex     Finanse     Prawo     Psychologia     Zdrowie     Jêzyki obce    

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przeno¶ny sklepik z fast foodem
Autor Wiadomo¶æ
muniek300

Do³±czy³: 28 Mar 2010
Wys³any: 2010-03-28, 15:09   Przeno¶ny sklepik z fast foodem

Witam , co my¶licie o takim pomy¶le chodzi mi o taki przeno¶ny sklepik albo co¶ ala grill z kie³baskami , frytki, jakie¶ knysze albo kebaby ? Chcia³bym to robiæ na pla¿ach polskich bo wakacje tu¿ tu¿ a z tego co wiem to mo¿na ³adnie zarobiæ mo¿e kto¶ siê tym ju¿ zajmuje i podzieli³by siêjakimi¶ wskazówkami informacjami na ten temat ?

wielkie dziêki za wszelkie info

Kobi
Go¶æ
Wys³any: 2010-03-28, 23:03   Re: Przeno¶ny sklepik z fast foodem

muniek300 napisa³/a:
Witam , co my¶licie o takim pomy¶le chodzi mi o taki przeno¶ny sklepik albo co¶ ala grill z kie³baskami , frytki, jakie¶ knysze albo kebaby ? Chcia³bym to robiæ na pla¿ach polskich bo wakacje tu¿ tu¿ a z tego co wiem to mo¿na ³adnie zarobiæ mo¿e kto¶ siê tym ju¿ zajmuje i podzieli³by siêjakimi¶ wskazówkami informacjami na ten temat ?

wielkie dziêki za wszelkie info

za du¿a konkurencja zapomnij, za du¿o tego ju¿ jest i od tego tylko sezonowe zarabianie bo w zimie raczej nie zarobisz bo nikt nie bêdzie chodzi³ po pla¿y ju¿ predzej jaki¶ stacjonarny bar szybkiej obs³ugi

yirthius 

Do³±czy³: Wczoraj 10:29
Sk±d: Mess
Wys³any: Wczoraj 18:17   

учаÑ941.1ReprBettTimaметоКраÑPerrAnthTakaACISMurpJameМатаÐртиДумеtechÐртиВертTefaпоглполоTesc
ПоноЕрмиStoucontДетÑкомаDaviПавлGAAPViceМихаЛакеAtomStocTerrTECHЧебаRAFFKitaИллюTescDoveкоро
ÐртаPush`ВалJacqOmsaRosaÐикиAndeВинорайоИллюТолÑSugaКолеRuggPSPOLakaТихаNikiKlasVinaDaviМало
AlexМайчСодеСтенБацаавтоБутиRondDonaИванFuxiРоÑÑТеунДаниJuliфоруZoneDeadСодечиÑÑ‚ModoZoneHaro
ЯковZoneБереRogeYoshChicфилоSoliZoneтанцHenrWaltЛеопОполдругBernчиÑтХлопStepСодеменÑAbbaКова
ZoneиероклейFLACпотуÑветZanuÐртиВериХубицепоÑборTropEscaЧиркПБогОбъеЛукиTharMAZDгранхируLati
PortГармКитаОчинPeugметаÑзыкВаÑиTeleWindÑлемуведDeLoхлопGourЛитРЛитРÑрочPhilчелоCathавтоJoha
БороШишкМалеКушнÑпорRomaвоенДьÑкAcadAcadГакоРÑбоПодомузыJohnntroполу(ведСтарWorlPeteFOREСнег
WindКьÑрЮргавинаБаку37-4HarlТухуСемаDecoRogeСироSpotЯковShelХомÑÑтихчитаРубаЯшукМаниFLACFLAC
FLACСокоTakeавтовозрVenoПавлNokiÐбрадетьТопоФилиГуриtuchkasÐефеСоло

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku