ADVADIS (ADS) |
Autor |
Wiadomość |
szczery
|
Wysłany: 2011-02-24, 16:16
|
|
|
Ktoś już wie jakie będą wyniki i wywala na potęgę powinni pześledzić te transakcje ! Czekam aż tą spółką i zarządzającymi zainteresuje się KNF i prokuratura ! |
|
|
|
 |
WaszKról
|
Wysłany: 2011-03-01, 10:44
|
|
|
Biadolicie jak baby !
Wychodzi na to że Pan Brodowski został prezesem advadisa i moze rozrusza tą spółkę czego nie umieli poprzedni zarządzający
http://gielda.onet.pl/adv...omunikaty-detal |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-03-01, 21:44
|
|
|
- 41 mln straty po IV kwartałach , a ostrzegałem !
http://www.gpwinfostrefa....Sum=-1469407980
panowie prezesi ładnie wydrenowali akcjonariuszy i spółkę , do wyciągnięcia ze spółki pozostało już im tylko 120mln w sumie to brodowski znając życie się o to zatroszczy ...
jutro badanie dna.... |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-03-01, 21:49
|
|
|
aha i jeszcze jedno zobaczcie koszty zarządu wszystko idzie do ich kieszeni , broda się chwali że zmniejszył te koszty rzecz jasna jak kolegom skończyły się kontrakty menadżerskie to i koszty spadły ... |
|
|
|
 |
Aga
|
Wysłany: 2011-04-07, 10:37
|
|
|
szczery napisał/a: | Ktoś już wie jakie będą wyniki i wywala na potęgę powinni pześledzić te transakcje ! Czekam aż tą spółką i zarządzającymi zainteresuje się KNF i prokuratura ! |
Warszawa, 07.04.2011 (ISB) - Spółka dystrybucyjna Advadis miała 0,07 mln zł jednostkowego zysku netto I kwartale 2011 roku wobec 2,93 mln zł straty rok wcześniej, wynika z danych szacunkowych podanych przez firmę w czwartek. Zysk operacyjny wyniósł 0,37 mln zł wobec 2,33 mln zł straty rok wcześniej.
Advadis szacuje, że przychody wyniosły 79,57 mln zł wobec 121,78 mln zł rok wcześniej.
http://www.bankier.pl/wia...kw-2319752.html |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-04-07, 12:28
|
|
|
Aga napisał/a: | szczery napisał/a: | Ktoś już wie jakie będą wyniki i wywala na potęgę powinni pześledzić te transakcje ! Czekam aż tą spółką i zarządzającymi zainteresuje się KNF i prokuratura ! |
Warszawa, 07.04.2011 (ISB) - Spółka dystrybucyjna Advadis miała 0,07 mln zł jednostkowego zysku netto I kwartale 2011 roku wobec 2,93 mln zł straty rok wcześniej, wynika z danych szacunkowych podanych przez firmę w czwartek. Zysk operacyjny wyniósł 0,37 mln zł wobec 2,33 mln zł straty rok wcześniej.
Advadis szacuje, że przychody wyniosły 79,57 mln zł wobec 121,78 mln zł rok wcześniej.
http://www.bankier.pl/wia...kw-2319752.html |
Toś mnie rozbawiła kobieto , widać że na pensje dla zarządu nie zabraknie , a akcjonariusze dalej w czarnej du....e |
|
|
|
 |
evolution
|
Wysłany: 2011-04-15, 14:43
|
|
|
Zastanawiam się nad wejście po wywiadzie prezesa w tvncncb perspektywy zapowiadają się ciekawe !? |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-06-02, 16:09
|
|
|
wróżbita znowu dał głos !
– W przyszłości to właśnie dzięki sprzedaży detalicznej będą rosły nasze przychody. Nie zakładamy już bowiem rozwoju biznesu hurtowego – wyjaśnia Brodowski. Zarząd zakłada, że w tym roku przychody Advadisu będą niższe niż w roku ubiegłym. – Będziemy w dalszym ciągu się koncentrować na podnoszeniu zysku netto i rentowności – podkreśla prezes. Dodaje, że na plusie powinien zakończyć się drugi kwartał.
po tym co się działo ze spółką i kursem od pamiętnego wydojenia i oszukania akcjonariuszy podczas emisji powyżej 1zł powinien schować się gdzieś głęboko i się nie kompromitować przecież dm się z niego śmieją ! |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-06-13, 15:02
|
|
|
i jak tam drodzy akcjonariusze dalej wierzycie brodowskiemu pseudonim spekulant , wyciągneli ze spółki kase a ludzie zostali z akcjami powyżej 1zł pewnie dużo powiedziałby pan z Finco albo z IDMsa chyba czas najwyższy aby prokuratura i KNf zainteresowały się interesem może powinniście pomyśleć o jakimś pozwie zbiorowym jeżeli wy nie zadziałacie to wyciągną całą kasę ze spółki i zostaniecie z niczym |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-08-04, 14:33
|
|
|
pan brodowski dał wam już zarobić dotrzymał obietnic ? szuler spekulant i kłamca wielu ostrzegało przed nim ! |
|
|
|
 |
Janosik
|
Wysłany: 2011-08-04, 20:13
|
|
|
szczery napisał/a: | pan brodowski dał wam już zarobić dotrzymał obietnic ? szuler spekulant i kłamca wielu ostrzegało przed nim ! |
podpisuje się pod tym , kawał hu... z niego pamiętam go jeszcze ze strzelca jak snuł wizje o knurach i puszkach i naciągał ludzi na emisję po 1,18 mam nadzieję że ludzie go zapamiętają i to co zrobił bez odbioru |
|
|
|
 |
evolution
|
Wysłany: 2011-09-14, 17:35
|
|
|
jak teraz mają się słowa prezesa do obecnego kursu i ostatniego raportu ? miała być restrukturyzacja i mówił że wyniki będą już widoczne a po raporcie widać że strata z operacyjnej większa niż przed zmianami ? jak można określić takiego kogoś na bankierze piszą pinokio ja słyszałem że kłamca ? dlaczego żadna instytucja nie zainteresuje się kolesiem i nie zrobi z nim porządku ? |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-09-15, 16:36
|
|
|
evolution napisał/a: | jak teraz mają się słowa prezesa do obecnego kursu i ostatniego raportu ? miała być restrukturyzacja i mówił że wyniki będą już widoczne a po raporcie widać że strata z operacyjnej większa niż przed zmianami ? jak można określić takiego kogoś na bankierze piszą pinokio ja słyszałem że kłamca ? dlaczego żadna instytucja nie zainteresuje się kolesiem i nie zrobi z nim porządku ? |
ja bym dosadniej napisał o tym co robi pseudoprezes z kasą akcjonariuszy ! pinokio przy nim to mały pikuś jakaś mafia powinna zainwestowac w akcje advadisa i stracić tą kasę to możę wtedy by ktoś zrobił porządek ! |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-10-15, 10:55
|
|
|
brodowski na krzesło razem z jego mafią , ciekawe ile w tym roku wyparowało ze spółki kasy ja się pytam gdzie prokuratura gdzie nik gdzie KNF ???!!!! |
|
|
|
 |
szczery
|
Wysłany: 2011-10-17, 10:05
|
|
|
brodowski złodzieju może teraz coś powiesz ? do paki z krętaczem niech KNF zrobi z nim porządek !!!!! szykować pozewy ziorowe! |
|
|
|
 |
|